At præstere

Præstationssamfundet er på sit højeste – i skolen, på arbejdet, i idrætsforeningen og i hjemmet. Dette kræver, at alle familiemedlemmer skal levere på topniveau hver eneste dag. Derfor kan man med rette sige, at vores samfund efterhånden minder rigtig meget om det elitære liv, professionelle sportsfolk lever.

I Danmark skal vi leve af vores viden, kompetencer og færdigheder, og derfor er det heller ikke unaturligt, at vi som samfund stræber efter at optimere alle parametre. Vi skal bare huske på, at denne stræben stiller utroligt høje krav til det enkelte individ i vores samfund – børn som voksne.

Med en uddannelse i idrætspædagogik og sociologi er jeg blevet opmærksom på, at der i den grad er brug for kompetent og menneskelig sparring, når det omhandler læring, sundhed og bevægelse.

Vores kerneydelse

Vores kerneydelse i TeachCare er, at skabe faglighed og kompetencer gennem læring, sundhed og bevægelse. Dette er uanset, om du er barn eller voksen.

Vores navn 

Navnet TeachCare kommer af, at vi mener at læring er det essentielle fundament i vores samfund. Vi mener, at læring  findes alle steder og i alle situationer. Vores passion ligger i at understøtte denne læring – dette gøres gennem læring, sundhed og bevægelse. Disse tre faktorer hænger uomtvisteligt sammen. Ud fra denne overbevisning udspringer vores kerneprodukt – nemlig at kombinere læring, sundhed og bevægelse og skabe progression hos dig eller hos dit barn.

Den personlige kontakt er vigtig 

Det er altid nemt og enkelt blot at klare alting over nettet. Hos TeachCare ser vi en stor stjerne i, at kunne holde den personlige kontakt med dig, som anvender vores ydelser. Vi mener, det er afgørende for læringsprogressionen, at du som bruger af vores ydelser kan være i konstant kontakt med os samtidig med, at vi opretholder en gensidig tillid, så du hele tiden er på linje med din eller dit barns udviking. 

Individuelle vurderinger

Man kan ikke generalisere, hvordan mennesker lærer bedst, men desværre er man nødt til at have denne tilgang i folkeskolen og videre op i uddannelsessystemet.

I TeachCare vurderer vi hver enkelt bruger af vores ydelser individuelt, og vi bruger tid på at tale med dig om den opgave og ydelse, du ønsker at benytte for at få det mest optimale resultat.

Hvert enkelt behov hos vores brugere er en ny opgave for vores medarbejdere, og vi mener, at grundig forberedelse og planlægning af hver enkelt opgave giver det bedste resultat. Vores arbejde beror altså altid på en konkret vurdering af hver enkelt bruger, og vi kan derfor garantere en indsats, der er gennemarbejdet.

Min baggrund

Gennem 12 år som professionel håndboldspiller i Danmark, Norge og Tyskland har jeg mærket, hvordan det er at skulle leve op til høje krav hver eneste dag, og jeg ved, hvad det kræver, at skulle levere på sit højeste niveau konstant. Det er hårdt for den fysiske krop men også for den mentale tilstand. Ikke desto mindre er det et faktum, at vores samfund er blevet sådan.

Derfor har jeg startet TeachCare, fordi jeg mener, at der bør tages hånd om den problemstilling, vi som samfund har skabt for os selv. Vi vil i det danske samfund være med i toppen af verdenseliten når det kommer til sport, men i den grad også når det kommer til karakterer, trivsel, innovation og økonomi. Derfor kræver vi automatisk mere og mere af os selv og vores nærmeste, og samfundet kræver mere og mere af den enkelte familie og dermed af det enkelte individ.

Gennem professionel og faglig sparring udbyder TeachCare en række af ydelser, som skal være med til at tage hånd om den problematik, det enkelte individ står i. Vi ser det som vores primære fokus at gøre en forskel for dig eller dit barn, uanset om det gælder vægttab, motorisk træning eller sparring til lektierne. Vores mål er, at skabe en fremtid for brugere!

Vi kan i alle vores ydelser garantere en fair pris, uanset om du vælger enkeltydelser eller en pakkeløsning.

Viden

Det er videnskabeligt bevist, at gennem motion og sundhed lærer man mere effektivt.

Forskning har påvist, at motion og træning har stor indflydelse på menneskets hjerne. Vores hjerne stimuleres på højeste niveau når vi bevæger os, uanset hvor gamle vi er. Det er også på denne baggrund at motivationen til at starte TeachCare er opstået.

Foruden den mentale præmie der ligger og venter, når man er fysisk aktiv, er der også en stor social gevinst at hente. Derfor har vi i TeachCare valgt, at de ydelser man kan benytte kan købes hver for sig, men at de går hånd i hånd, hvilket også giver dig muligheden for som bruger, at kombinere ydelserne og drage fordel af det, hvad angår læring, sundhed og bevægelse.

Hvorfor?

Men hvorfor skal du så benytte TeachCare og vores ydelser. Det skal du fordi, du hurtigt gerne vil se en udvikling og en øget motivation. TeachCare giver dig muligheden for, selv at bestemme om det skal være inden for læring, sundhed, eller det mere fysiske element bevægelse.

Vision

Vores mission og vision i TeachCare er, at vi vil forbedre niveauet hos børn hvad angår vores tre kerneprodukter og ydelser. Vi vil se det enkelte menneske, vokse til noget større, med selvværd, selvtillid og selvsikkerhed. Vi er sikre på, at hvis man forbedre bare en af de kompetencer vi arbejder med, vil man som menneske vokse, og dermed skabe grobunden for, at turde gøre det man drømmer om, frem for at holde sig tilbage og lade andre tage pladsen fra en.

Med andre ord ønsker TeachCare, at bane vejen for, at du som person, bliver den du gerne vil være med de kompetencer du har brug for, uanset om du er barn eller voksen.